Discovery Smart Kids Club

Centru educational Timișoara

Grupa Iepurașilor mici și a Pisicuțelor jucăușe in regim de cresa

Discovery Smart Kids Club va asteapta în grupa Iepurașilor mici și a Pisicuțelor jucăușe in regim de cresa/baby sitting de maxim 10 copii (varste cuprinse 1an si 10 luni - 3-4 ani)

Acordam sigurantă si o bunastare emoțională fiecarui copil prin activitati de socializare🪁, stimulam curiozitatea si dorinta de cunoastere a copilului prin ateliere de educatie timpurie🖍️ in care copiii exploreaza lumea care ii inconjoara si experimenteaza🧩, testeaza diverse materiale🎨🖌️, texturi🧸🧶.

O data pe saptamana, programa fiind bazata pe pedagogia Waldorf. Optional, copiii pot participa la curs de limba straina engleza sau germana .

Detalii si inscrieri la 0743324701 sau pe www.discoverysmartkidsclub186.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Discoverysmartkidsclub/

Tarife Varsta 1 an si 10 luni - 3-4 ani.

1 sapt. - 4 ore/zi - 450 lei (8-12.00)

1 sapt. - 5-9 ore/zi - 550 lei (8-17.30)

1 luna - 4 ore/zi - 1000 lei (8-12.00)

1 luna - 5-8 ore/zi - 1400 lei (8-16.00)

1 luna - 9-10 ore/zi - 1500 lei (8-18.00)

 Detalii gasiti pe pagina urmatoare, la Noutati si la numarul de telefon 0743 324 701.

Regulament : Parintii nu isi pot lasa copiii la centru daca acestia prezinta semne de raceala, tuse, muci, febra, bubite, etc. Daca copilul o sa inceapa sa prezinte una dintre simptomele de mai sus in timpul sederii la centru, parintele o sa fie notificat (telefonic sau printr-un mesaj) si are obligatia sa vina sa preia copilul in cel mai scurt timp posibil. Toate acestea pentru ca ne dorim binele si siguranta tuturor copiilor care ne aduc bucurie la sediul nostru.Este nevoie sa treaca cel putin 24 de ore de la ultimul episod de febra al unui copil pana la reintrarea in colectivitate. Daca acesta a intrat in contact cu persoane contagioase, va rugam sa ne informati. Daca un copil nu se opreste din plans 20 minute consecutive (in ciuda stradaniei noastre de a-l consola), parintele o sa fie notificat si rugat sa vina sa-l ia. Daca copilul prezinta un comportament neadecvat (musca, este agresiv, loveste), parintele o sa fie anuntat si rugat sa vina sa il preia. Nu folosim recompense sau pedepse, ci vom incerca sa stopam astfel de comportamente prin mijloacele noastre (explicatie, stimularea comportamentelor pozitive, descrierea consecintelor, etc Este necesara rezervare prealabila. In momentul in care aduceti copilul la centru, este obligatorie prezenta unui act de identitate al adultului. Cartea de identitate. In momentul preluarii copilului de la centru este obligatoriu, din nou, actul de identitate. Daca o alta persoana o sa preia copilul de la centru, aceasta trebuie obligatoriu numita (in scris, pe formular) de catre adultul care il aduce pe copil, iar la preluare, aceasta persoana trebuie sa ne arate actul de identitate. Completarea formularului pe care vi-l inmanam la sosire este obligatorie. Recomandam parintilor sa aduca un rand de haine de schimb copilului, haine depozitate in siguranta si curatenie la noi la centru si restituite parintilor la plecare. Schimbam si scutecul daca este nevoie, insa va rugam sa aduceti schimburi si servetele umede. Copiii vor purta sosete/papuci de casa pe toata durata sederii la noi. Din motive medicale si de igiena, nu putem accepta ca un copil sa stea cu talpile goale. Toti copiii o sa isi dea jos incaltamintea si o s-o depoziteze in locul special amenajat.

Curs programare pentru copiii

Formam grupa pentru cursul de programare in calculator pentru copii incepand cu varsta de 6 ani. 

Grupa este formata din 8-10 copii. 

Laptopul este dezinfectat dupa fiecare utilizare. 

Costul este de 145 lei / 4 sedinte sau 40 lei /sedinta. 

Cursul este tinut de cei de la IOTESA KIDS care sunt partenerii nostri. 

https://iotesa.ro/lectia-demonstrativa-de-programare-pentru-copii-iotesa-kids-la-discovery-smart-kids-club-timisoara-a-doua-prezentare/

 

 

Scoala de vara cu masuri speciale de igiena

Let's bring back summer ⛄ asa zicea Olaf din Frozen 🌞 Anul acesta la summer school ne dorim sa facem activitati in aer liber, fie ca sunt in curtea locatie noastre, fie in parc. Pe cat posibil cat ne va permite vremea, vom avea ateliere in aer liber, ateliere de pictura, modelaj, discutii, jocuri de dezvoltarea psihologica si emotionala si de imbunatirea abilitatilor de comunicare, asertivitate, creativitate, rezolvare de conflicte dar si lucrul in echipa. Luam masuri speciale, masca, haine de schimb si pantofi de schimb, igiena mainilor, aerisirea spatiului sunt OBLIGATORII. Dimineata luam temperatura copiilor si ne bazam pe responsabilitatea fiecarui parinte ca daca copilul sau cineva din familie prezinta semne de raceala/gripa, febra sa ne anunte si sa nu vina la after. Va asteptam la noi cu o multitudine de activitati, intr-un loc curat, igienizat, cu un numar de 10 maxim 15 copii unde ne vom simti ca intr-o familie 👨‍👩‍👧‍👦. Detalii si inscrieri early bird 🐦 cu reduceri de 10-15% din abonamentul de baza la numarul de telefon 0743 324 701.

💜Dragi parinti, astazi vin cu o propunere catre voi. Un curs nou, online, ceva nou si inedit pe piata din Timisoara.

💬Va mai aduceti aminte de baietelul acela de la "Romanii au talent" care calcula corect din minte sume, cu cifre complexe?

💚Daca doriti ca si cei mici sa participe la astfel de cursuri, sa invete cum sa faca acest lucru va invit sa cititi cateva randuri si sa va convingeti.

💻📨Va invităm să vă înscrieți pe prima platformă online de aritmetică mentală japoneză.

🥁Platforma oferă: -Posibilitatea de a genera calcule pentru fiecare etapă de învățare, calcule ce sunt detaliate pe structura abacului pentru a fi ințelese de copii.

-Materiale video explicative pentru fiecare etapă de învățare, reprezentând un excelent suport de curs.

-Posibilitatea să vă alegeți ziua și intervalul orar pentru cursurile online ce se țin prin intermediul aplicației Zoom. 🧮Cursurile sunt structurate în 5 module, cu o durată de 3 luni /modul și se țin odată pe săptămână. Așteptăm copiii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani.

🔔Primele cursuri încep pe 14 mai. Abacul are transportul gratuit, iar prețul cursului este de 249 de RON/lunar, putând fi achitat online, în momentul înregistrării cursantului.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta online pe dskc186fox@gmail sau la telefon 0743 324 701. 

Inscrieri afterschool si summer school

🏫Inscrieri afterschool si summer school Cautati un loc unde copii sa isi petreaca timpul pe scoala de vara sau la after school? 👩‍🏫👨‍👩‍👧‍👦Un loc curat, igienizat, cu un numar de maxim 15 copilasi in total. Un loc unde cei mici se vor simti ca acasa, se vor juca, descoperi si invata lucruri interesante.

💚Isi vor imbunatatii sau dezvolta abilitati de comunicare, asertivitate, creativitatea, rezolvarea de conflicte dar si alte probleme din viata de copil si lucrul in echipa.

💙Daca va inscrieti in aceasta perioada pana in data de 15.06.2020, va oferim un discount de 10% din abonamentul de baza (plata unui avans de 50% din suma plus semnare contract). 

🧡Daca inscrieti fratii sau copilasul vostru se inscrie impreuna cu prietenul!/a cea mai buna va oferim 15% discount la abonament de baza (plata unui avans de 50% din suma pentru amandoi copilasi sau mai multi plus semnare contract).

Va asteptam cu drag ❤️ Detalii la telefon 0743 324 701

🔔Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte.

Oferta pentru frati si prieteni

Cautati un afterschool si toate locurile sunt ocupate?

Ati inscris copilasul in clasa pregatitoare si cautati un afterschool?

Va asteptam la noi. Daca va inscrieti copilasi frati atunci aveti 10% reducere. Daca nu aveti frati dar va aduceti prietenii primiti de asemenea 10% reducere din abonamentul de baza. Oferta valabila si pentru programul de scoala de vara sau vacanta.

Noi va oferim pe langa teme si o masa calda, dezvoltarea personala, emotionala si psihologica a copiilor prin jocuri, ateliere, dezbateri. Toate acestea sunt incluse in abonamentul de baza. Cei mici isi vor imbunatatii abilitatile de comunicare, asertivitate, rezolvarea de conflicte dar si alte probleme din viata de copil si lucrul in echipa. In perioadele de vacanta si vacanta de vara(scoala de vara - summer school ) functionam cu program de la 8-18 si acceptam copii de la 5 ani. Detalii la telefon 0743 324 701.

Vacanta de iarna! 06-10.01.2020

Vacanta de iarna! Pentru finalul vacantei de iarna 06-10 ianuarie 2020 avem un program minunat pentru copii! Va asteptam la noi cu activitati interesante, jocuri de autocunoastere, ateliere creative si multa voie buna!

Program 8:00-18:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 15.00 lei

Pret: 360 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-16:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 15.00 lei

Pret: 260 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-12:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 15.00 lei

Pret: 220 lei / saptamana (nu include masa)

Va asteptam cu drag ❤️.

Atentie locurile sunt limitate. Pentru inscrieri ne puteti contacta telefonic la 0743324701 sau pe email office@smart-kids-club.com.

Vacanta la final de octombrie!

Pentru finalul lunii octombrie avem un program minunat pentru copii! 

Va asteptam la noi cu activitati interesante, jocuri de autocunoastere, ateliere creative si multa voie buna! 

Vom sarbatori si Halloween in felul noastru unic, plin de distractie si surprize pentru copii! 

Program 8:00-18:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 13.00 lei

Pret: 350 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-16:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 13.00 lei

Pret: 260 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-12:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 13.00 lei

Pret: 220 lei / saptamana (nu include masa)

Va asteptam cu drag ❤️.

Atentie locurile sunt limitate. Pentru inscrieri ne puteti contacta telefonic la 0743324701 sau pe email office@smart-kids-club.com. 

Zumba kids

Zumba kids Haideti la Zumba Kids!

💃🕺 Incepand cu luna octombrie organizam cursuri de zumba pentru copiii inscrisi la noi si nu numai.

Pot participa si cei care se nu frecventeaza afterschool nostru, alegand doar optionalul de zumba kids, cu instructor autorizat. Zumba mărește puterea de concentrare a copiilor, intensifică metabolismul și sporește coordonarea.

Orele se desfășoară ca o mică petrecere, în care copiii socializează, învață să-i respecte pe ceilalți,să lucreze în echipă,ajută la eliminarea tracurilor,câștigarea încrederii în sine,elimină stările de oboseală chiar și durerile de cap.

Pretul abonamentului este 160 lei pe luna, pentru 8 sedinte.  Va asteptam la noi pe strada Panselelor nr 26. Pentru inscrieri sunati la 0743324701.

Avem 6 locuri libere in prima grupa. Va asteptam cu drag ❤️

Oferta pentru copii care invata in limba germana

Avem o oferta pentru copii care invata si isi fac temele in limba germana.

Daca doriti sa accesati programul nostru de afterschool avem urmatoarea varianta de pachete.

Discovery Smart German 1

Program 12:00-16:00

Preluare copii de la școală

Masă servită (8.50 lei - se achita separat)

Activități recreative/dezvoltare personală

Teme in limba germana (se achita separat) 

Costuri începând de la 300 lei

 

Discovery Smart German 2

Program 12:00-17:00

Preluare copii de la școală

Masă servită (8.50 lei - se achita separat)

Activități recreative/dezvoltare personală

Teme in limba germana (se achita separat)

Costuri începând de la 440 lei

 

Discovery Smart German 3

Program 12:00-18:00 

Preluare copii de la școală

Masă servită (8.50 lei - se achita separat)

Activități recreative/dezvoltare personală

Teme in limba germana (se achita separat)

Costuri începând de la 580 lei

Reducere pentru programul de afterschool

Dragi parinti, daca va inscrieti copilul la programul nostru de afterschool pana in 31 august 2019, aveti parte de o reducere de 10% din preturile afisate pe site.

Daca inscrieti si un fratior sau o surioara, mai primiti inca 5% reducere din preturile afisate pe site. Va oferim aceeasi reducere daca copilasul vostru vine cu un prieten sau prietena, iar acestia din urma primesc si ei 10% reducere din pretul de pe site, daca isi inscriu si ei copilul pana in 31 august 2019.

Oferta este valabila doar pentru programul de afterschool si valabila pe perioada contractata, daca inscrierea se realizeaza pana in 31 august 2019.

Oferta este supusa limitei de timp si nu se cumuleaza cu alte oferte sau reduceri. 

*Exceptie fac pachetele Discovery Smart German care nu intră în promoție

Reducere pentru summer school 

Dragi parinti, daca va inscrieti copilul la programul nostru de summer school pana in 25 iulie 2019, aveti parte de o reducere de 10% din preturile afisate pe site. Daca inscrieti si un fratior sau o surioara, mai primiti inca 5% reducere din preturile afisate pe site. Va oferim aceeasi reducere daca copilasul vostru vine cu un prieten sau prietena, iar acestia din urma primesc si ei 10% reducere din pretul de pe site, daca isi inscriu si ei copilul pana in 25 iulie 2019.

 

Oferta este valabila doar pentru programul de summer school si valabila pe perioada contractata pana in 25 iulie. 

Oferta este supusa limitei de timp si nu se cumuleaza cu alte oferte sau reduceri. 

 

1 Iunie Ziua Copiiilor de la mic la mare

De 1 iunie ziua copiiilor mici si mari, Discovery Smart Kids Club va invita la ateliere distractive de pictura magica, finger painting, origami si alte activitati si jocuri dinamice care ii vor distra pe cei mici dar si pe cei mari si cateva surprize.

🕰️Activitatile vor incepe la ora 11 si se inchie la ora 16:00. Atelierele vor fi pe categorii de varsta: de la 18 luni la 2 ani jumatate, 3-5 ani si 6-8 ani. Pentru copii mici unul dintre parinti este rugat sa ramana la activitati cu ei.

👨‍👩‍👧‍👦1 iunie este o zi in care copiii isi petrec timp cu parintii si noi vom avea grija sa se distreze de minune impreuna.

📖Vom posta si orarul cu activitati in scurt timp.

🔖Costul este 20 lei/copil

Pentru inscrieri va asteptam pe Messenger sau pe email office@smart-kids-club.com sau direct la telefon 0743324701.

👨‍👩‍👧‍👦Va asteptam cu drag la noi sa petrecem impreuna ❤️

 

Inscrieri Summer School 2019

Incepând cu data de 01.04.2019 deschidem lista pentru înscrieri în programul de Summer School 2019. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe office@smart-kids-club.com sau să sunați la 0743324701 pentru a stabili o întâlnire la sediul afterschool-ului  și a alege pachetul potrivit pentru copilul tău. Frații primesc discount de 10% dacă sunt inscriși impreună.

Înscrieri Clubul de germana - începatori

Începand cu data de 01.06.2019 dam startul înscrierilor la Clubul de germană. Grupul este destinat copiilor cu nivel începator. Avem 8 locuri libere. Se pot înscrie și copii cu vârste între 5 -11 ani.

Copiii noștri sunt capabili să acumuleze foarte multă informație iar de aceea este recomandată învățarea limbilor străine de la o vârstă cât mai fragedă. Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cursuri de limba germană  pentru copii începând cu varsta de 5 ani. Metodele folosite constau în învățarea limbii germane  în mod natural, ca și o limbă maternă, prin imitația pronunției, prin repetiție și prin multe activități de tip jocuri și cântece.

Pentru detalii va asteptam la nr. tel. 0743324701 sau pe office@smart-kids-club.com.

Inscrieri English Club - incepatori

 Începand cu data de 01.06.2019 dam startul înscrierilor la English Club. Grupul este destinat copiilor cu nivel începator. Avem 8 locuri libere. Se pot înscrie și copii cu vârste între 5 -11 ani.

Copiii noștri sunt capabili să acumuleze foarte multă informație iar de aceea este recomandată învățarea limbilor străine de la o vârstă cât mai fragedă. Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cursuri de limba engleză pentru copii începând cu varsta de 5 ani. Metodele folosite constau în învățarea limbii engleză în mod natural, ca și o limbă maternă, prin imitația pronunției, prin repetiție și prin multe activități de tip jocuri și cântece.

Pentru detalii va asteptam la nr. tel. 0743324701 sau pe office@smart-kids-club.com.

Yoga Kids Club

Începand cu data de 01.06.2019 dam startul înscrierilor la Yoga Kids Club. Grupul este destinat tuturor copiilor, indifferent de condiția fizică sau nivel de energie. Avem 8 locuri libere. Se pot înscrie și copii cu vârste între 5 -11 ani.

Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe office@smart-kids-club.com sau să sunați la 0743324701 ori să intrați pe www.discoverysmartkidsclub186.com

Mai jos va rog să citiți câteva dintre benefiicile practicării yoga asupra copiilor.

Posturile yoga îmbunatatesc funcționarea corectă a diferitelor organe;

Yoga îmbunătățeste / echilibrează secrețiile hormonale din corp; Posturile yoga îmbunaătățesc tonusul muscular din corp;

Yoga face corpul mai flexibil;

Respirația yogină calmează comportamentul copiilor hiperactivi;

Respirația yogină extinde puterea de concentrare;

Relaxarea yogină ajută copiii să devină mai receptivi; Yoga îmbunătațeste memoria;

Practicile yogine de vizualizare ajută copiii să devină mai creativi;

Yoga ajuta la o dezvoltare emoțională mai bună;

Yoga ajută la îmbunățtirea circulației energetice și duce la echilibrarea copiilor;

Yoga ajută copiii să dezvolte o atitudine pozitivă asupra vieții;

Yoga ajută copiii să dezvolte valori etice, care vor duce la construirea caracterului individual.

Karate Smart Club - incepatori

Incepand cu 01.06.2019 facem înscriere pentru Karate Smart Club.

Avem 8 locuri disponibile pentru grupa de incepatori, varsta 5-11 ani.

Ce efecte are KARATE-ul asupra copiilor care pasesc pentru prima data intr-o sala de arte martiale. Pe langa efectele fizice, cum sunt consumarea energiei si dezvoltarea fizica, exista mai multe etape pe care copiii le parcurg la nivel psihologic odata ce incep antrenamentele.

Primul an este critic! Majoritatea celor care se lasa de KARATE o fac in primele 2 luni de cand incep antrenamentele, al doilea prag “psihologic” fiind dupa primele 6 luni si obtinerea primei centuri. Daca reusesc sa treaca de primul an, 90% vor ramane in sala de KARATE pana, cel putin, la centura maro.

Va asteptam impreuna cu sensei Alexandra Pop

O puteti cunoaste pe sensei in sectiunea Cine suntem in curand.

 

Înscrieri afterschool

Începând cu data de 01.08.2019 dăm start înscrierilor pentru programul de  afterschool.

Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe office@smart-kids-club.com sau să sunați la 0743324701 pentru a stabili o întâlnire la sediul afterschool-ului și a alege pachetul potrivit pentru copilul tău. Frații primesc discount de 10% dacă sunt inscriși impreună.

Cursuri dezvoltare inteligenta emotionala si psihologica a copilului

Incepând cu data de 06.05.2019 vom începe înscrierea pentru organizarea atelierelor pentru dezvoltarea psihologică și emoțională a copiilor. Vom realiza atelierele prin jocuri și activități interesante din care copii vor avea de învățat despre: cum să comunice mai eficient, cum să își comunice emoțiile într-un mod constructiv, cum să-și rezolve, medieze și negocieze singuri conflictele cu alți copii, cum să fie asertivi și cum să joace în echipă.

Sunt câteva decade de când omenirea a realizat că a avea un IQ ridicat nu se corelează în mod automat cu a avea succes în viaţă.

Recent, au apărut mai multe tipuri de a fi inteligent, de la bunul simţ până la şcoala vieţii şi, de mai bine de 20 de ani, a apărut ideea inteligenţei emoţionale. Unii o denumesc chiar „a fi deştept în legătură cu emoţiileˮ. Așadar, în societate și în drumul tău către succes, EQ-ul este mai important decât IQ-ul.

Partea interesantă este că inteligența emoțională este o abilitate ce poate fi îmbunătățită și perfecționată mult mai ușor, comparativ cu IQ-ul. Pentru a putea avea o vedere de ansamblu asupra influenţei pe care un EQ crescut o poate avea asupra multitudinilor de domenii ale vieţii, am analizat trei domenii fundamentale pe care acesta le influenţează în mod definitoriu:

😀În viaţa profesională

😀În relaţiile de cuplu

😀În creşterea copiilor

Beneficiile dezvoltării inteligenței emoționale:

Dezvoltă încrederea în forţele proprii

Creează un dialog intern constructiov

Defineşte personalitatea

Ne ajută la integrarea în grup

Dezvoltă inteligenţa socială

Dezvoltă capacitatea de adaptare

Dezvoltă calităţi de lider

Creşte capacitatea de concentrare

Dezvoltă capacitatea de cooperare

Ajută la definirea obiectivelor personale

Impulsionează creativitatea