Despre noi

O echipa de oameni care pur si simplu iubesc ceea ce fac. Nu este usor, dar este pentru viitor.

Sunt mamă, psiholog, trainer și master practitioner în NLP, profesor-educator. Am lucrat în cursul a 10 ani atât cu copii cât și cu adulții, dar și cu copii cu deficiențe de auz, down și DSM. Ador copii și îmi place să lucrez cu ei. Este o sarcină serioasa, necesită multă responsabilitate. Educația începe de acasă din familie și continuă la școală și în orele de după școală. De aceea este foarte important ca orele de la gradiniță și creșă să fie petrecute de copil într-un mediu care să îi ofere posibilitatea să se dezvolte, să crească echilibrat. Un copil echilibrat devine un adult echilibrat și de succes care la rândul lui își va întemeia o familie.

Ne preocupă dezvoltarea psihologică a copilului, deoarece acest aspect al dezvoltării emotionale, a inteligenței emoționale este neglijată în timpul creșterii copilului, mai ales dacă acesta găsește metode de a trece peste problemele specifice vârstei, fără să ca acesta să devină un copil problemă.

Doar că fiecare eveniment rămâne codat în creierul copilului și mai apoi în creierul adultului, care mai târziu ii poate creea probleme în dezvoltarea lui, în formarea de relații, formarea de prietenii.

     De aceea, timpul liber se va petrece prin jocuri care le vor dezvolta abilități de comunicare, rezolvare de probleme, lucrul în echipă, asertivitate, de a învăța cum să își exprime emoțiile și sentimentele într-un mod constructiv.

Acest centru educațional a fost înființat din dorința de a aduce în viața copiilor un mod plăcut și util de a-și petrece timpul de dimineață până după-masă, în același timp având calitate în toate activitățile.

   

Aici copii își pot dezvolta toate abilitățile atât  cele native cât și să dobândească altele noi. Pentru dezvoltarea vizualului avem activități de pictură, desen, modelaj, pentru dezvoltarea auditivului avem activități de dans, pentru dezvoltare kinestezică avem yoga kids și karate, nisip kinetic, activități senzoriale. Bineînteles că nu uităm de partea emoțională, pe care o vom dezvolta prin cursuri de inteligență emoțională și jocuri. 

 

Datorită cererii mari, am înființat 2 grupe de cresă și respectiv o grupă de grădiniță, acceptăm și copii speciali dar la fel de minunați.

     

Inspiratie din pedagogia Waldorf.

Ne-am propus să stimulăm curiozitatea și dorința de cunoaștere a fiecărui copil, iar pentru asta am conceput ateliere de educație timpurie, gândite special pentru a se potrivi cu natura lor jucausă și exploratoare. Inspirându-ne din pedagogia Waldorf, creăm o atmosferă magică în care copiii să se simtă liberi să învețe prin joacă și experimentare.

Starnim imaginatia, altfel.

Fiecare zi petrecută alături de noi este un nou capitol al călătoriei lor prin cunoaștere. Activitățile noastre sunt variate și captivante, de la construcții de avioane de hârtie care să zboare ca niște păsări colorate, până la ateliere de desen și pictură, în care fiecare copil își poate lăsa imaginația să plutească liberă, conturând lumi și personaje fantastice.

Exploram natura, intotdeauna.

În fiecare zi, copiii noștri sunt încurajați să exploreze lumea care îi înconjoară, să descopere minunile naturii și să interacționeze într-un mod sănătos cu mediul înconjurător. Îi învățăm să-și dezvolte abilitățile sociale, să se bucure de compania celorlalți și să formeze prietenii care să le încălzească inimile în timpul copilăriei și chiar mai departe.

Atelierele de educatie timpurie, pline de experiente senzoriale.

Atelierele noastre de educație timpurie sunt pline de experiențe senzoriale, deoarece credem că fiecare senzație este o treaptă în urcușul către cunoaștere. Copiii testează diverse materiale, de la pensule și creioane colorate, până la lut și bucăți de pânză, iar texturile lor se împletesc într-un dans al creativității care își găsește expresia în fiecare operă mică sau mare creată de mânuțele lor. 

Invatam despre valorile esențiale in viata.

Pășim împreună pe calea descoperirii de sine și a cunoașterii, sprijinindu-ne de valori precum compasiunea, respectul și deschiderea către nou. În comunitatea noastră, fiecare copil se simte iubit și apreciat pentru ceea ce este, iar fiecare pas pe care-l face este încurajat și celebrat.

Cu bucurie, inainte.

Aici, bucuria este cuvântul cheie, iar copiii noștri învață că succesul vine din încercare și că fiecare provocare ascunde o oportunitate de a crește și de a învăța ceva nou. Îi învățăm să-și descopere pasiunile și să-și urmeze visurile, pentru că fiecare suflet jucaus și plin de curiozitate are un potențial inepuizabil de a lumina lumea din jurul său.

Echipa noastra

Primim cu brațele deschise fiecare copil special, pentru că la noi toți sunt la fel de minunați și speciali.

Echipa noastră este alcătuită din oameni dedicați și cu o pasiune deosebită pentru educația copiilor. Avem privilegiul de a avea în rândurile noastre o minunată profesoară educator cu o experiență de 20 de ani în învățământ special. Ea aduce în fiecare zi zâmbete și încredere în inimile copiilor noștri, ghidându-i cu blândețe și har pe drumul cunoașterii și creșterii.

În plus, nu suntem o echipă completă fără domnul nostru psiholog, care este o adevărată comoară pentru copiii noștri. Cu răbdare și calm, el descoperă universul fiecărui copil și îl sprijină în evoluția sa emoțională și psihologică. Alături de doamnele noastre educatoare, care emană iubire și căldură, creăm un mediu propice în care copiii să se simtă în siguranță și protejați.

Doamnele îngrijitoare, pline de bunătate, reprezintă un sprijin esențial pentru fiecare copil. Ei simt că sunt iubiți și înțeleși în fiecare gest al lor, iar asta ne bucură enorm.

Așadar, vă invităm cu inimile deschise și cu zâmbete strălucitoare să ne călcați pragul creșei/grădiniței noastre. Aici, copiii dumneavoastră vor fi înconjurați de dragoste și îngrijire, vor explora lumea înconjurătoare prin joacă și vor învăța, în fiecare zi, lucruri minunate și interesante. La finalul fiecărei zile petrecute la noi, veți găsi copiii voștri bucuroși și fericiți, pentru că la noi creșa și grădinița devin a doua casă, iar copiii noștri se simt ca într-o mare familie unită. Aici, ei se dezvoltă încrezători și fericiți, pregătindu-se cu încredere pentru a-și întâlni părinții iubiți acasă.Grupe


Descoperă Pachetele Noastre Pentru Creșă și Grădiniță în Timișoara.

Suntem mândri să îți prezentăm serviciile noastre speciale, concepute cu grijă pentru a oferi fiecărui copil o experiență unică și valoroasă în cadrul creșei și grădiniței noastre din Timișoara. Avem grijă ca micuții să se simtă într-un mediu prietenos și sigur, iar dezvoltarea lor armonioasă să fie încurajată în fiecare etapă a creșterii lor.


Grupa Iepurasilor mici si a Pisicutelor jucause in regim de cresa

1-3DETALII

Grupa bufnitelor intelepte de gradinita

3-5DETALII