Discovery Smart Kids Club

Servicii


Terapie
ocupationala


Pregatire
cresa


Pregatire
gradinita


Meditatii/pregatire pentru
clasa a 8-a la matematica si romana


Limba engleză


Limba germană


Activități
de dans


Modelaj


Educație emoțională


Dezvoltarea psihologică a copilului


Pictura
desen


Sah

Pentru dezvoltarea lor personală și artistică, punem la dispoziție activități de modelaj și pictură, în care imaginația prinde aripi și copiii își dezvoltă abilitățile creative. În paralel, ne concentrăm pe educația emoțională și dezvoltarea psihologică a copilului, promovând înțelegerea și gestionarea emoțiilor, într-un mediu sigur și susținător.

 

Iar pentru cei pasionați de jocul de șah, organizăm ore de îndrumare și provocări intelectuale, care îi ajută pe copii să-și dezvolte gândirea strategică și abilitățile de concentrare.


Grupe


Descoperă Pachetele Noastre Pentru Creșă și Grădiniță în Timișoara.

Suntem mândri să îți prezentăm serviciile noastre speciale, concepute cu grijă pentru a oferi fiecărui copil o experiență unică și valoroasă în cadrul creșei și grădiniței noastre din Timișoara. Avem grijă ca micuții să se simtă într-un mediu prietenos și sigur, iar dezvoltarea lor armonioasă să fie încurajată în fiecare etapă a creșterii lor.

În plus, suntem flexibili și deschiși la cerințele și necesitățile fiecărui copil și familie. Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem mai bine și să vă prezentăm în detaliu pachetele noastre de creșă și grădiniță, astfel încât să găsim cea mai potrivită soluție pentru micuțul tău. La noi, fiecare copil va fi tratat cu dragoste și respect, iar fiecare zi petrecută alături de noi va fi o aventură plină de cunoaștere și bucurie.


Grupa Iepurasilor mici si a Pisicutelor jucause in regim de cresa

1-3DETALII

Grupa bufnitelor intelepte de gradinita

3-5DETALII

Avantaje suplimentare

 


 

 

Cum ne poti contacta? Ne putem auzi telefonic, prin email, completeaza formularul de contact alaturat.